Dé BHV-opleider en bedrijfsveiligheidsspecialist van Nederland

Altijd een geschikte locatie

 • Meer dan 35 cursuslocaties in Nederland

 • Locaties speciaal geselecteerd voor jou

 • Elke cursuslocatie voldoet aan de exameneisen

 • Genoeg ruimte voor praktijkoefeningen

 • Locatie ‘thuis’ is ook een optie

 • Keurmerken

  SBN staat voor kwaliteit. Onze kwaliteit toetsen wij niet alleen intern, maar laten wij ook door externe partijen beoordelen. Wij zijn door 3 onafhankelijke instanties erkend als keurmerkhouder. Hieronder worden onze 3 keurmerken kort toegelicht.

   

  NIBHV

  Het keurmerk van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV) dragen wij al jaren met trots. Het NIBHV Keurmerk is hét onafhankelijke kwaliteitsstempel voor veiligheidscursussen. Het NIBHV Keurmerk staat voor de borging van de kwaliteit van veiligheidscursussen voor cursisten en organisaties. Wil je meer lezen over het NIBHV Keurmerk? Klik dan hier.

   

  Oranje Kruis

  Het Oranje Kruis is een onafhankelijk certificerende organisatie op het gebied van Eerste Hulp. Onze EHBO cursussen worden verzorgd volgens de richtlijnen en de exameneisen van het Oranje Kruis.

   

  NRTO

  Sinds kort zijn wij lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen en opleidings- en trainingsbureaus. De NRTO heeft als doel de kwaliteit van het privaat trainen en opleiden inzichtelijk te maken en te bevorderen. De NRTO is gesprekspartner van ministeries, leden van de Tweede Kamer, koepels van het publiek onderwijs, sociale partners, maatschappelijke organisaties als de SER en de Stichting van de Arbeid en de media.

  Leden van de NRTO voldoen aan de door hen opgestelde gedragscode. De gedragscode is hier in te zien.

  Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.