Nieuwsberichten

BHV Verplicht? We leggen de wet- en regelgeving uit

In hoeverre ben je als werkgever verplicht om BHV'ers aan te stellen? Wat zijn de gevolgen als je dit niet doet? We leggen het allemaal uit!

Lees verder

Wat zijn de taken van een ploegleider BHV?

Een ploegleider BHV weet precies wat hij of zij moet doen in noodsituaties. De ploegleider stuurt een team BHV’ers correct aan en houdt het overzicht tijdens calamiteiten.

Lees verder

Wat is BHV en wat doet een BHV-er?

Wat is BHV en wat betekent het? BHV staat voor bedrijfshulpverlening en het is wettelijk verplicht voor werkgevers. In dit artikel leggen we je alles uit over de taken van een BHV'er en waarom deze zo van belang zijn.

Lees verder

BHV certificaat: Alles wat je moet weten over BHV certificering

Wat is het verschil tussen een BHV certificaat en diploma? We leggen het haarfijn uit in dit artikel, en geven je tips om jouw werknemers gecertificeerd te houden!

Lees verder

Wat leer je in een BHV cursus?

Dit zijn de belangrijkste onderdelen van BHV: EHBO, brandbestrijding, ontruiming en meer. Bereid je organisatie voor op elke noodsituatie met onze kennis en cursussen.

Lees verder

Het spookt

Ken je dat gevoel, dat je alleen thuis bent en ineens andere geluiden hoort dan normaal? Dat gevoel heb jij of heeft één van je collega’s nu wellicht ook op het werk.

Lees verder

Expert aan het woord | Thuis en op vakantie

Ons docententeam heeft verschillende specialisaties en is van alle markten thuis. Een echt top team! Vandaag nemen we een kort interview af met onze docent en brandweerman Sven.

Lees verder

Eén jaar Corona

Vaak blikt een Algemeen Directeur terug of vooruit rond Oud en Nieuw. Wij hebben onze Algemeen Directeur gevraagd om dat nu te doen, nu we meer dan één jaar actief te maken hebben met COVID-19.

Lees verder

Nieuw leerjaar, nieuw thema

Als je onze nieuwsbrief maandelijks ontvangt of ons volgt op de socials heb je het ongetwijfeld al voorbij zien komen, maar begin vorige maand hebben we ons nieuwe thema voor de cursus BHV Herhaling geïntroduceerd.

Lees verder

Onze locaties en het coronatoegangsbewijs

Eindelijk kunnen onze locaties zich weer echt een beetje laten zien. Ze mogen weer de welbekende heerlijke lunches serveren, de koffiecorners zijn weer geopend en de gastvrije glimlach wordt beetje bij beetje weer meer zichtbaar.

Lees verder

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.