Persoonlijk advies staat bij ons voorop

Wellicht ken je ons veelal of alleen van de opleidingen die wij aanbieden op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en bedrijfsveiligheid. Bij SBN gaan we echter graag nog een stapje verder.

Als betrouwbare partner zijn wij er niet alleen om trainingen en opleidingen te verzorgen, maar juist ook om je te ondersteunen en te ontzorgen bij het opzetten en het implementeren van het totale veiligheidsbeleid binnen jouw bedrijf.

Hiervoor staat er binnen SBN een team van (Hoger) Veiligheidskundigen klaar die jou graag verder helpen met bijvoorbeeld de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Iedere werkgever is verplicht om de risico’s van het werk en de risicobeperkende maatregelen schriftelijk vast te leggen. Tevens dient er een Plan van Aanpak te zijn waarin onder andere de risicobeperkende maatregelen en de termijn wanneer deze zijn uitgevoerd worden vastgelegd. Naast het opleiden van een Preventiemedewerker betrekken en begeleiden wij deze ook bij de uitvoering van de RI&E en het Plan van Aanpak. Mocht vanuit de RI&E een verdiepend onderzoek noodzakelijk zijn, kunnen wij dat eveneens voor je uitvoeren.

Indien gewenst kunnen wij je ook adviseren over het opzetten van je BHV organisatie. Vanuit de RI&E maken we samen met jou de vertaalslag van de restrisico’s (risico’s die overblijven na genomen maatregelen) naar realistische incidentscenario’s. Wij leggen dit vast in een BHV-plan dan wel ontruimingsplan welke voldoet aan de Nederlandse Norm 8112. Wij ontwikkelen ook de tekeningen voor in het ontruimingsplan en de vluchtrouteplattegronden voor in het gebouw. Deze voldoen aan de Nederlandse Norm 1414.

Tot slot kunnen wij je van dienst zijn met levering, controle en onderhoud van diverse materialen zoals blusmiddelen, vluchtwegaanduiding, noodverlichting, EHBO- en communicatiemiddelen. Deze materialen zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop webshop-SBN.nl.

Wegens de feestdagen zijn wij op 26 en 27 december 2022 gesloten. We wensen jou een fijne kerst toe.